Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA YENİ YIL HAZIRLIKLARI TAMAM..

ALİAĞA’DA YENİ YIL HAZIRLIKLARI TAMAM..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi, yılbaşı gecesi kent içerisinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması amacıyla saha birimlerini hazır tutacak.   

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir şekilde girebilmeleri için tüm tedbirleri alacak. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşı gecesi huzurun ve güvenliğin sağlanması adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürecek.

Ekip sayısını arttıracak olan zabıta müdürlüğü Sanat Sokağı’nda ve kent içi caddelerde devriye halinde olacak. Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, “Alo 153 Hilal Masa vasıtasıyla gelen şikâyet ve talepleri hızlı bir şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Havanın perşembe gününe kadar olumsuz seyredeceğini belirten Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) Başkanı Naci Biçer, “Üyelerimizin ve küçük teknelerin bu süre zarfında denize çıkmalarını önermiyoruz. Yeni yıl fırtınasının yanıltıcı olabileceğini ve ciddi olumsuzluklara yol açabileceğini düşünüyoruz” dedi. 

S.S.39 Nolu Aliağa Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Borazan ise, yılbaşının kutlanacağı 31 Aralık 2019 Salı günü kent içi dolmuş seferlerinin sabah 07.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılacağını söyledi.

Yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk gününde Aliağa’da görev yapacak olan nöbetçi eczaneler ise şöyle; 31 Aralık 2019 Salı günü Aliağa eczanesi, 1 Ocak 2020 Çarşamba günü Çiğdem eczanesi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com