Ana sayfa » Güncel » ALTO BAŞKANI ERTÜRK “YERLİ OTOMOBİL TANITIM” PROGRAMINA KATILDI..

ALTO BAŞKANI ERTÜRK “YERLİ OTOMOBİL TANITIM” PROGRAMINA KATILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG), 2022 yılında üretimine başlayacağı, geliştirme süreci devam eden otomobilin ön gösterim versiyonu tanıtıldı. 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk,  Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen Türkiye’nin yerli otomobilinin Gebze’deki “Bilişim Vadisi”nde düzenlenen tanıtım programına katıldı. 

Başkan Ertürk, Aliağa Ticaret Odası’nın üst kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin de içinde yer aldığı TOGG tarafından geliştirilen 2022 yılında üretimine başlayacak Devrim’den sonraki ilk yerli otomobil markamızın ön gösterimi heyecanına tanıklık etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG hissedarları, otomotiv endüstrisi, otomotiv tedarik sanayisi, iş dünyasının temsilcileri ile TOGG çalışanları ve yakınlarının katıldığı 2 bin kişilik bir davetli topluluğunun katıldığı Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde düzenlenen “Yeniliğe Yolculuk Buluşması” tüm Türkiye’ye gurur yaşattı.

Ertürk: “Yerli otomobil Türkiye’mize hayırlı olsun”

Yerli otomobil ile ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, “Türkiye’nin 60 yıllık yerli otomobil özlemini gidermek ve milli otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük etmek, aynı zamanda ilk küresel markası olmak amacıyla kurulan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)’nun Türkiye’nin Otomobili Projesini gönülden destekliyor, yerli otomobilin üretiminde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi..

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com