Ana sayfa » Güncel » ÇEVRECİ BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ İLE, DAHA YEŞİL VE DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇİĞLİ..

ÇEVRECİ BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ İLE, DAHA YEŞİL VE DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇİĞLİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Medya Ege’den Arif Çayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü için yazdı..

“Çevre çok önemlidir. Dağ da, bayır da, ova da önemlidir. Ama şehirde daha da çok önemlidir. Çünkü en çok kullanılan ve en çok kirlenen yer şehirlerdir. İnsanlar yoğun çalışma temposu içinde ister istemez, zorunluluk içinde, bazen de çevre düşmanı insan kılığında çevreye çok zarar verirler.

Çöpler rastgele atılır. Yerlere her şey dökülür. Şehrin kirlenmesi, kokması ve kötü görünmesi için elinden geleni yapar. Sonra bir ara durur. Bir yaşama sevinci gelir için ve o şehirde çevre katliamı adına yapılanları görünce de aklına çevreci olmak, çevreyi korumak gelir. Sözü buradan nereye getireceğim, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye.

Seçilmesinden sonra hemen Çiğli’de geniş çaplı çevre harekâtı başlatan başkana. O da biliyor ki, yaşanabilir bir ilçenin varlığı onun başkan olarak alacağı kararlar ve vereceği talimatlardan geçiyor.

Bu nedenledir ki önce çöp konteynerlerinin yenilenmesini talimatını verdi. Sonra ekipler kurdu.Her mahalle için.Mahallere giren bu ekipler, çöpe değil, çevreye atılan ve atık olarak çevre kirliliğine neden olan her şeyi topladılar. Amaç yaşanabilir, temiz ve çevreci bir Çiğli.

İlçesindeki insanların yaşamlarını bu kadar derinden düşünen ve onlar için mücadele eden Başkan Utku Gümrükçü ‘nün, bu çalışmasının karşılığından Çiğli’de yaşamayı, mutlu ve sağlıklı yaşamak olarak eline geçiren her Çiğli sakini çok şanslı. Seçimlerde hangi partiye oy verirseniz verin, sonuçlara etkiniz bir oy kadardır.

Ancak şunu unutmamak gerekir ki, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü gibi çevreci, çevriye ve insanı düşünen bir adayın olduğu partiye oy verdiğinizde seçimlere sonucuna etkiniz bir çevre kadar büyüktür.

Başkan Gümrükçü ’nün de çevreci hakkını vermek, ‘Çiğli seninle daha yaşanabilir bir ilçe oluyor, teşekkürler başkan’ demek gerekiyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com