Ana sayfa » Güncel » ANA BORU PATLADI, İZMİR’İN BAZI İLÇELERİNE 60 SAAT SU YOK!

ANA BORU PATLADI, İZMİR’İN BAZI İLÇELERİNE 60 SAAT SU YOK!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Buca, Gaziemir ve Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar sular ne zaman gelecek sorusunu soruyor. Edinilen bilgiye göre, İzmir’de Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisine giden 2 bin 200 mm’lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle bazı ilçelere su verilemiyor.

Yaşanan arıza sebebiyle üç büyük ilçede 2 gün 12 saat boyunca su kesintisi uygulanacağı duyuruldu. İzmir’deki su kesintisi sebebiyle vatandaşlar merakla ‘sular ne zaman gelecek?’ sorusuna cevap arıyor.

İZSU’dan su kesintisiyle ilgili çalışmaların yapıldığına dair açıklama geldi, ancak suların ne zaman geleceği konusu netliğe kavuşmadı.

İZSU: ANA BORU PATLADI, SULAR NE ZAMAN GELECEK BELLİ DEĞİL!

Tahtalı Barajı”ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi”ne giden 2200 mm”lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle kentin bazı bölgelerine su verilemiyor. İZSU ekipleri tarafından Küner köyü yakınlarında patlayan ana borunun onarılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Gaziemir, Karabağlar ve Buca”yı etkileyen su kesintisinin ne kadar süreceğine ilişkin net açıklama ekiplerin yapacağı ilk incelemenin ardından belli olacaktır.

BİRÇOK İLÇE ETKİLENDİ..

İzmir’deki büyük su kesintisinden, Buca, Gaziemir, Karabağlar, Menderes ve Konak’ta birçok mahalle etkilendi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com