Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “18. DERNEĞİMİZ TÜM EYT’LİLERE HAYIRLI-UĞURLU OLSUN..”

ÖZÜPAK; “18. DERNEĞİMİZ TÜM EYT’LİLERE HAYIRLI-UĞURLU OLSUN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(EYTSYDD) bölgesel federasyon ve konfederasyon olma yolunda her geçen gün kararlı adımlarla ilerliyor.

Bugün itibariyle derneğin, illerdeki şubelerine bir yenisi daha eklendi. Karabük EYT SYDD ile birlikte dernek sayısı 18’e yükseldi.

Dernek Yönetiminden alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığından gelen SMS ile bugün saat 14.10 itibariyle derneğin kuruluş kaydının yapıldığı belirtildi.

EYT SYDD İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Karabük EYT SYD Derneğimiz bugün itibariyle kurulmuştur. Başkanımız Recep Şimşek Bey’e başarılar dilerim. 18. derneğimizin Karabük’te kurulmasıyla hızla büyüyen haklı davasında sonuna, sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz diyen tüm EYT mağdurlarına hayırlı olsun.

Biz haklı davamızda Edirne’den Kars’a diye yola çıktık, ülkemizin her şehrinde hakkım diye yola çıkan bütün arkadaşlarımızı EYT SYD Derneği ve EYT SYD Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın liderliğinde büyüyen derneklerin çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.”

Gelin bir olalım, diri olalım; gelin kardeş olalım, dost olalım; gelin hep beraber gasp edilen haklarımız için aynı çatı altında mücadele edelim. Yaşasın EYT kardeşliğimiz..”

Özüpak, mevcut il derneklerinin iletişim bilgilerini de paylaştı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com