Ana sayfa » Yerel » EMEKLİLİĞİNİ İSTEYEN KAYMAKAM TEKİN’E VEDA YEMEĞİ..

EMEKLİLİĞİNİ İSTEYEN KAYMAKAM TEKİN’E VEDA YEMEĞİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Geçtiğimiz ağustos ayında Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında İstanbul Başakşehir’den Aliağa’ya atanan 56 yaşındaki Kazım Tekin emekliliğe ayrılma kararı aldı. Kazım Tekin’in emeklilik kararı almasının ardından Aliağa protokolü kendisi için veda yemeği düzenledi.

Aliağa’da özel bir restaurantta düzenlenen yemeğe Kazım Tekin’in yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent Yönten, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp katıldı.

TEKİN: “KEYİF ALARAK YAPTIĞIM BİR MESLEK OLDU”

Kaymakamlık mesleğini gurur ve onurla yerine getirdiğini belirten Kazım Tekin, “Devlet memuriyetinde 40 yılı deviren büyüklerimiz oldu. Bu açıdan bakınca görev yaptığım 30 yıl 6 ay çok da uzun sayılmaz. Ama benim için farklı boyutta heyecanı, üzüntüleri, sevinçleri olan keyif alarak yaptığım bir meslek oldu” dedi.

“ALİAĞA’YI İYİ Kİ TANIMIŞIM..”

Aliağa’da görev yapmaktan ötürü memnuniyet duyduğunu ifade eden Tekin “Gönlüm İstanbul’dan önce Aliağa’da görev yapmak isterdi. Aliağa benim için büyük bir kazanç oldu. Görev yaptığım 2-3 aylık dönemde bile Aliağa’da bulunmak bana mutluluk verdi. Aliağa’ya iyi ki gelmişim, Aliağa’yı iyi ki tanımışım” dedi.  

Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa’ya yaptığı hizmetlerden ötürü Kazım Tekin’e şilt takdim ederken Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise Osmanlı Tuğrası tablo hediye etti. Yaklaşık bir saat süren veda yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com