Ana sayfa » Yerel » ALTO, ÜYELERİNE YÖNELİK XBODY SPOR MERKEZİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI..

ALTO, ÜYELERİNE YÖNELİK XBODY SPOR MERKEZİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası; birçok alanda üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor.

2019 yılı içerisinde çeşitli eğitim kurumları başta olmak üzere kargo ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarla indirim protokolü yapan Aliağa Ticaret Odası, son olarak XBody Spor Merkezi ile indirim anlaşması imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası üyeleri imzalanan protokol ile XBody Spor Merkezine üye oldukları takdirde, uzman eğitmenler eşliğinde yapılan antrenmanlarda, fizik tedavi, rehabilitasyon, vücut geliştirme ve atletik performans artışı alanlarında indirimden yararlanma şansı yakalayacak.

İmza töreninin ardından açıklama yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk; “Bugün burada Odamız ve XBody Spor Merkezi arasında 2000’e yakın üyemizi kapsayan bir anlaşmaya imza attık. Sporun insan sağlığına olan öneminin hepimiz farkındayız.

Günümüz şartlarında insanlar artık bilinçlendi. Sağlıklarına, yediklerine ve içtiklerine daha fazla dikkat ediyorlar. Ne kadar sağlıklı olurlarsa da kendilerini o kadar iyi hissediyorlar. Bizde bu düşünceden hareketle böyle bir indirim protokolü imzaladık.

Anlaşmamızın Aliağa Ticaret Odası üyelerine ve XBody Spor Merkezine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İndirimin detayları www.alto.org.tr adresinde..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com