Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA ZABITADAN; “ŞIRINGA ÇİKOLATA” DENETİMİ..

ALİAĞA’DA ZABITADAN; “ŞIRINGA ÇİKOLATA” DENETİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde eğitim-öğretim veren okulların kantinlerine denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla okul kantinlerine denetim yaptı.

Okul kantinlerinde bulunan gıda maddelerini tek tek inceleyen zabıta ekipleri hijyen, işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına, gıda maddesi ürünlerin hazırlanması, çalışma ortamı, ürünlerin fiyat etiketleri, çöp kovaları, yangına karşı alınan önlemler, haşere ve kemirgenler, gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri gibi bir çok konuda denetimlerini gerçekleştirdi.

ZABITA MÜDÜRÜ ACAR; “ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ülkemizin geleceği olan çocukların sağlığı ve huzuru için kontrol ve denetimlere devam ettiklerini ifade eden Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, “Son günlerde ülkemizin gündemine gelen ve çocuk ölümlerine sebep olan “şırınga çikolata” gibi ürünlerin ilçemizdeki okul kantinlerinde öğrencilere satışının önlenmesi için Aliağa Belediyesi Zabıtası olarak çalışıyoruz.

Kantin sorumluları ve çalışanlarına gerekli hijyen kurallarına uyulması için uyarılarda bulunuyoruz. Yaptığımız denetim ve kontroller sonucunda eksik görülen konularda yasal işlem başlatıyoruz” dedi..

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com