Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA-YENİ ŞAKRAN MAHALLESİ SAKİNLERİ DOĞALGAZA KAVUŞTU..

ALİAĞA-YENİ ŞAKRAN MAHALLESİ SAKİNLERİ DOĞALGAZA KAVUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi ile İzmir Doğalgaz Genel Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan yatırım programı kapsamında Yeni Şakran Mahallesi sakinleri doğalgazla buluştu.

İzmir Doğalgaz, altyapı çalışmalarını başlattığı Aliağa Yeni Şakran Mahallesi’ne Aralık ayı itibariyle gerçekleştirdiği gerekli test çalışmalarının ardından doğalgaz arzını sağlamaya başladı.

BİN 270 HANE DOĞALGAZ İLE BULUŞTURULDU..

Yeni Şakran’da Temmuz ayında başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında bu güne kadar 10 kilometre ana hat ve 2,3 kilometre servis hattı döşenerek, bin 270 adet hane doğalgaz ile buluşturuldu. Abonelik başvurularının günden güne arttığı yatırım programında, ilk kez nüfus oranına bakılmaksızın genişleme alanı kapsamına dâhil edilen Hacıömerli Mahallesi’nde altyapı çalışmaları başladı.

PROJENİN BİR SONRAKİ AYAĞI: ÖRNEKKENT MAHALLESİ..

Başkan Acar’ın yoğun mesaileri neticesinde yatırım programına alınan Yeni Şakran ve Hacıömerli mahallelerinde devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından İzmir Doğalgaz’ın bir sonraki projesi Örnekkent Mahallesinde gerçekleşecek.

GAZ VERİLEN SOKAKLARIN TAKİBİ WEB SİTESİNDEN YAPILACAK..

İzmir Doğalgaz Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bölge sakinlerinin İzmir Doğalgaz ile müşteri sözleşmesini yaparak doğalgazı kullanabilecekleri ifade edildi.  Vatandaşların gaz verilen sokakların takibini www.izmirgaz.com.tr adresinden yapabileceği belirtildi.

ABONELİK İÇİN İSTENEN BELGELER..

Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözleşme işlemleri İzmir genelinde bulunan 14 adet abone merkezinden yapılabiliyor. Vatandaşlar www.izmirgaz.com.tr ziyaret ederek çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alabilecekleri gibi 0850 222 3335 numaralı çağrı merkezinden de ön başvurularını gerçekleştirecekler.

Müşteri sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone numarası. Sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise sadece abone numarası ile işlemlerini yapabilecek.  Abonelik başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar sözleşme bedellerini www.izmirgaz.com.tr öğrenebilecek..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com