Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “BİZ HAKKIMIZI ANCAK ERKEN SEÇİM OLURSA ALABİLİRİZ..”

ÖZÜPAK; “BİZ HAKKIMIZI ANCAK ERKEN SEÇİM OLURSA ALABİLİRİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYTSYD Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak geçtiğimiz iki hafta süresince EYT Heyetinin Ankara’da siyasi parti temsilcileriyle yaptığı görüşmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

EYT’nin taleplerinin kabul edilmesini ancak erken seçim koşuluna bağlayan Özüpak şu mesajları verdi;

“Merhaba EYT’li kardeşlerim!..

Son iki hafta boyunca Ankara’da görüşmeler yaptık. Sözler aldık, yetmedi, yazılı noter tasdikli istedik. Onu da muhalefet veririm dedi, neden? Biz EYT’liler haklı olmasak muhalefet bize yazılı noter tasdikli belge verir mi?

Biz büyük bir topluluk olmasak, seçimlere direkt etki yapmasak bize bu sözleri verirler mi?

“ERKEN SEÇİME KADAR TÜM DERNEKLER AÇILMIŞ OLMALI..”

Muhalefet “Biz EYT’nin hakkını veririz” derken, biz bu hakkı nasıl ve ne zaman geri alabiliriz? EYT’li kardeşim, biz ancak hakkımızı “Erken seçim” olursa alabiliriz.

Bunun için erken seçime kadar bütün dernekler açılmış olmalı ve yapı olarak da konfederasyona geçmiş olmalıyız, ki beklenen etkiyi gösterelim.

“YETER Kİ BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDELİM”

Biz birlik olursak tek ses tek yürek olarak hareket edersek hakkımızı alabilir miyiz? .Biz tek ses tek yürek olduğumuz da bizi hiç bir güç durduramaz, yeter ki birlik beraberlik içinde hareket edelim.

Ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başardık, bundan sonra da sonuna kadar sahip çıkarak yasal alanlarda sesimizi duyurmaya devam etmeliyiz, gündemden düşmemeliyiz.

“ERKEN GENEL SEÇİME HAZIR OLMALIYIZ..”

Erken seçimde en büyük güç yine EYT olacaktır. Haklı davamızda bizi gören, bizi duyan ve bizimle yol yürüyenlerle yol yürümeye devam edeceğiz.

Erken genel seçime hazır olmalıyız; iller, dernekler, koordine içinde büyüyen konfederasyon… Bizim hakkımız ancak birlik beraberlik içinde alınır.

Önümüzde bir yıl var ve bu süre içinde bizler daha da büyüyüp hakkımız olanları geri alana kadar yasal izinleri alınmış her alanda olacağız.

“UMUTSUZLUK YOK, UMUDUMUZ TÜKENİRSE İŞTE O AN YOK OLURUZ!

Umutsuzluk yok, bizim umudumuz ne zaman tükenirse biz o zaman yok oluruz. Hep beraber umutlarımızla gasp edilen haklarımızı alacağız ve çocuklarımızın geleceği için mücadeleye devam edeceğiz. Ne zaman bütçeyi işçi, emekçi için düzenlerler, biz o zaman rahat bir nefes alırız.

“MÜCADELEMİZ SONUÇ ALINCAYA KADAR DEVAM EDECEK..”

Mücadelemiz bitmeyecek, 65 yaşında emekli olacak çocuklarımızın gelecekleri için mücadele azmimiz her alanda sonuna, sonuç alana kadar devam edecektir..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com