Ana sayfa » Güncel » HEM KENDİ KAFASI KARIŞTI, HEMDE KAFALARI KARIŞTIRDI!

HEM KENDİ KAFASI KARIŞTI, HEMDE KAFALARI KARIŞTIRDI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in Konak İlçesi Pasaport Bölgesi’nde yapılması planlanan gökdelen tartışmalara yol açtı. Zorlu Center adıyla yapılacak olan gökdelene bir tepki de Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’dan gelmişti.

Başkan Batur meclis toplantısında “İçime sinmiyor, gerekli hukuksal çalışmayı başlattık, kanunlar çerçevesinde ne gerekiyorsa yapacağız” demişti. TMMOB’da gökdelen projesini kent suçu olarak nitelendirmişti.

ADAYKEN FARKLI KONUŞMUŞTU“KARŞI ÇIKMAYI DOĞRU BULMUYORUM..”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ise açıklamaları şaşkınlık yaratmıştı. Başkan Tunç Soyer bir gazeteye verdiği demeçte prensip olarak karşı çıkmayı doğru bulmadığını belirterek: “7 kat otopark gözüküyor orada belki bir bölümünü aşağıya yaptırmayı düşünmek lazım yüksekliği biraz aşağı indirmek için.

Tamamı yasal hakları, kazanılmış hakları. Bu kadar büyük yatırım yapacak vatandaşı küstürmemek lazım doğrusu. Burnundan getirmemek lazım. O nedenle belki detaylı bir çalışma yapılabilir ama prensip olarak karşı çıkmayı doğru bulmuyorum” demişti.

“ASLA GÖKDELENLERE İZİN VERMEYECEĞİM”

Öte yandan Başkan Tunç Soyer’in seçim döneminde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayıyken gökdelenlerle ilgili olarak yaptığı açıklama ise sosyal medyada gündem oldu. Başkan Tunç Soyer adaylık döneminde bir programa verdiği demeçte ise “İzmir’deki gökdelenler CHP’li belediyelerin döneminde yapılmış olabilir. Doğru bulmuyorum, asla gökdelene izin vermeyeceğim” demişti..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com