Ana sayfa » Güncel » EYT, HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR. BUGÜN ANKARA DERNEĞİ HİZMETE AÇILDI..

EYT, HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR. BUGÜN ANKARA DERNEĞİ HİZMETE AÇILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Federasyonlaşma yolunda dernek açılışlarına devam ediyor. Derneğin bugün Ankara Şubesinin açılışı vardı.

Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Mlletvekili Ali Keven, 13 il derneği başkanı ve bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemli isimlerinden biri olan Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta da katıldı.

Açılışa katılanlar arasında ise en dikkat çeken isimlerden biri, MHP eski milletvekili bağımsız milletvekili Erhan Usta oldu.

Usta’nın Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katıldık. #EYT ‘li hemşehrilerimizle kucaklaştık, hasbihal ettik. Derneğin kurdelesini kesip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.” mesajı yer aldı.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven ise, “Emeklilerimizin hayat şartlarının iyileştirildiği ve gasbedilmiş haklarını kazandıkları bir sonuca ulaşıncaya kadar yanlarındayım. Emekçilerin hakları dünyanın hiç bir yerinde altın tepside sunulmamıştır. Emeklilik mücadelesi veren yurttaşlarımızın bu coşkuyla bu mücadele azmiyle insanca yaşam hakkını en kısa zamanda kazanacaklarına eminim.” ifadesinde bulundu.

Açılış tam anlamıyla bir şenlik havası içinde gerçekleşti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com