Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK, BİGADİÇ BELEDİYE SPORU KONUK EDİYOR..

ALİAĞASPOR FK, BİGADİÇ BELEDİYE SPORU KONUK EDİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 12. Haftasında sahasında Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediye Spor konuk edecek olan Aliağaspor FK, hazırlıklarını sürdürüyor.

8 Aralık 2019 Pazar günü Petkim Stadında saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Antalya bölge hakemlerinden Hakan Yurtseven yönetecek. Cezası nedeniyle evinde oynadığı son iki karşılaşmada seyircisinden yoksun kalan Aliağaspor FK, bu maçla birlikte seyircisinin karşısına da çıkacak.

Aliağaspor FK, 21 puanla üçüncü sırada yer alırken lider Bergama Belediyesporun da 8 puan gerisinde yer alıyor. 9 puanlı Bigadiç Belediye Spor ise 11.sırada bulunuyor. Sarı siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Petkim Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde açma germe ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman şut çalışmasıyla son buldu.

BAHADIR: “FİZİK OLARAK İSTENİLEN SEVİYELERE GELDİK..”

Gün geçtikçe daha iyi bir takım olduklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, Son iki haftadır kazanılan altı puan takımın havasını ve motivasyonunu üst seviyeye çıkarmış durumda. Biraz geç kalındı ancak fizik olarak istenilen seviyelere geldik. Geçtiğimiz hafta ligin fizik olarak en iyi takımlarından olan Aydın Yıldızsporu deplasmanda mağlup ettik. İkinci yarıda da oyun olarak rakip üzerinde üstünlük sağladık. Direncimizin artmaya başladığını gördük. Devrenin son iki maçında da aynı performansı göstererek hanemize altı puanda yazdırmak istiyoruz” dedi.

“YAPILMASI GEREKEN NE VARSA SAHADA EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ..”

Devre arasında yapılacak kampta tüm eksikleri gidereceklerini ifade eden Bahadır, “Devre arasında takıma fayda sağlayacak transferlerimiz ya da değerlendirmelerimiz olabilir. İkinci yarıda rakiplerimiz ile aramızdaki farkı eriteceğimizi düşünüyorum. Sezon sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Yapılması gereken ne varsa sahada en iyisini yapacağız” dedi.

8.GRUP 12.HAFTA MAÇ PROGRAMI

8.Grup 12.Hafta maçlarının tamamı 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

Aliağaspor FK – Bigadiç Belediye Spor

Bolvadin Belediye Spor – Aydın Yıldızspor

Ayvalıkgücü Bld.Spor – Manisa Sanayi Spor

Bölmespor – Bergama Belediyespor

Yunus Emre Belediye Spor – Gönen Belediyespor

Sökespor – Sandıklıspor

Bornova Yeşilova Spor – Salihli Belediye Spor

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com