Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN, HABAŞ MTAL YEMEKHANESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA..

ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN, HABAŞ MTAL YEMEKHANESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bugün Kuzeyegehaber’e çocuğu Habaş Meslek Lisesinde eğitim gören bir velinin yolladığı, bizimde “Okurlardan Gelen İletiler” bölümünde paylaştığımız, öğrencilerin yemek için dışarı bırakılmadıkları, dışarıdan içeriye yiyecek-içecek sokulmasına izin verilmemesine yönelik şikayet içeren mesaj üzerine Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan bir açıklama yazısı yolladı. Bayhan açıklamasında şunları söyledi;

“Okulumuz HABAŞ Hamdi Başaran MTAL yemekhanesinde; taşımalı eğitimle gelen 18 öğrenciyle birlikte her gün yaklaşık 100 kadar öğrencimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü”nün yapmış olduğu ihaleyi kazanan yemek firmasından yemek yemektedirler.

Diğer öğrencilerimiz ise ya evden getirdiği yemekleri yemekte ya da okul kantininden faydalanmaktadırlar.

Okul kantinimiz yönetmelik doğrultusunda periyodik olarak denetlenmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. (Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aliağa İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinden oluşan komisyon marifetiyle)

Öğrencilerimiz; MEB 2018/10 Genelge gereğince; okul güvenliği tedbirleri kapsamında öğlenleri dışarı bırakılmamakta olup, okul dışından gelen yiyeceklerin denetiminin tarafımızca yapılamayacak olması nedeniyle güvenlik ve sağlık tedbirleri açısından okul dışından içeriye yiyecek ve içecek girişine müsaade edilmemektedir.

Tüm bu tedbirler, Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği açısından gerçekleştirilmektedir..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com