Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK’DAN DEPLASMANDA 3 PUAN, YÖNETİMDEN-TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI..

ALİAĞASPOR FK’DAN DEPLASMANDA 3 PUAN, YÖNETİMDEN-TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 11. haftasında Aydın Yıldızspor’a konuk olan Aliağaspor FK, rakibini Arda Saltan ve Necati Önal’ın ayağından bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 21’e yükselten Aliağaspor FK, lider Bergama Belediyespor’un evinde yaşadığı puan kaybıyla aradaki farkı 8’e indirdi.

Aydın Adnan Menderes Stadında oynanan karşılaşmayı Yunus Aytekin Atabek, Hakan Adlı, Ömer Faruk Şahin üçlüsü yönetti. Aliağalı taraftarlar Aydın deplasmanında da takımını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca yoğun tezahüratta bulunan taraftarlara Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da eşlik etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya hızlı başlayan Aydın Yıldızspor 6. dakikada öne geçti. Sağdan çizgiye kadar inen Süleyman Çelik’in arka direğe kestiği topa iyi yükselen Miraç Furkan Türközü kafa şutunu Aliağaspor FK kalecisi Onur Nazmi Terzioğlu çeldi. Dönen top yine Miraç’ın önünde kaldı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ataklarını sıklaştırarak rakip takım üzerinde baskı kuran Aliağaspor FK, 11. dakikada eşitliği yakaladı. Ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrası topu önünde bulan Selim Kartal, yay üzerinde boş durumda olan Arda Saltan’a pas verdi. Arda’nın şutu kalabalığın arasından geçerek Aydın Yıldızspor kaleci Kaan Kavurkacı’nın bakışları eşliğinde ağlarla buluştu. 1-1

İkinci yarıya daha istekli başlayan Aliağaspor FK topa daha fazla hakim olarak gol pozisyonlarına girdi. Dakika 75’de oyuna sonradan giren Muzaffer Özcanlı defans arkasına atılan top ile ceza sahasına girerek penaltı noktası üzerinde müsait olan Enes Yıldırım’a pasını aktardı. Enes’in şutunu Aydın Yıldızspor kalecisi güçlükle çeldi.

Dakika 80’de Arda Saltan’ın uzun pasıyla defansın arkasına hareketlenen Necati Önal, kaleci Kaan Kavurkacı’nın üzerinden topu ağlarla buluşturdu ve Aliağaspor FK’ya 3 puanı getiren golü attı. 1-2

AYDIN YILDIZSPOR 1 – 2 ALİAĞASPOR FK

HAKEMLER: Yunus Aytekin Atabek, Hakan Adlı, Ömer Faruk Şahin

STAD: Aydın Adnan Menderes

AYDIN YILDIZSPOR: Kaan Kavurkacı, Raşit İlçebaylık (Dk 37 Onur Yalçın), Emre Yıldırım, Ahmet Köseoğlu, Burak Koca, Nizamettin Emirhan Kılıç, Mustafa Diler, Süleyman Çelik, Doğukan Güngör, Emre Akbulut ( Dk 65 Mert Kurtbaş), Miraç Furkan Türközü (Dk 78 Çağlar Yıldızer)

ALİAĞASPOR FK: Onur Nazmi Terzioğlu, Aykut Geçmen, Emre Balak, Güray Kula, Berk Baran, Osman Buğra Uysal (Dk 28 Özkan Yılmaz), Arda Saltan, Selim Kartal (Dk 73 Muzaffer Özcanlı), Enes Yıldırım (Dk 90 Yunushan Memişoğlu), Erkan Gövercin, Necati Önal (Aliağaspor FK) 

GOLLER: Dk 6 Miraç Furkan Türközü (Aydın Yıldızspor) Dk 11 Arda Saltan, Dk 80 Necati Önal

SARI KARTLAR: Nizamettin Emirhan Kılıç, Emre Akbulut,  Mustafa Diler (Aydın Yıldızspor) Necati Önal,  Özkan Yılmaz,  Aykut Geçmen (Aliağaspor FK)

Bu arada Aliağaspor FK Yönetimi maçtan sonra bir açıklama yaptı, açıklama da, “iç saha ve deplasman maçlarında daha fazla taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu, bugün itibariyle hedeften biraz uzaklaşılsa da sezon sonuna kadar oynanacak maçlar dikkate alındığında takımın Aliağa’lıların desteğiyle hedefe yürümeye devam edeceğini, bu nedenle her maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz, onların desteğiyle başarmak şüphesiz çok daha kolay olacak” ifadesinde bulunuldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com