Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR AYDIN’DA, GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE..

ALİAĞASPOR AYDIN’DA, GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) oynadığı son karşılaşmada sahasında Manisa Sanayi Sporu 4 golle geçen Aliağaspor FK, ligin 11.haftasında Aydın Yıldızspora konuk olacak. Karşılaşma 1 Aralık 2019 Pazar günü Adnan Menderes Stadında oynanacak. Saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Sakarya Bölgesel Hakemlerinden Yunus Aytekin Atabek yönetecek.  

Ligde beş galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet alan Aliağaspor FK, 18 puanla altıncı sırada yer alıyor. Altı galibiyet, iki beraberlik ve iki mağlubiyeti bulunan Aydın Yıldızspor ise 20 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Sarı siyahlılar, Aliağa Belediyesi Değirmendere Futbol Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde yapılan antrenman taktik ağırlıklı gerçekleştirildi. Manisa Sanayi Spor maçında cezasını tamamlayan Bahadır, Aydın deplasmanında takımının başında sahaya çıkabilecek.

Manisa Sanayi Spor karşılaşmasında iyi bir oyun ile güzel bir skor elde ettiklerini belirten takımın başarılı stoperi Alican Özaltun, “Bu zamana kadar şanssızlıklar yaşadık ama iyi oynadığımız zaman kazanacağımızı biliyoruz. Aydın deplasmanından da üç puanla ayrılmak ve bundan sonraki süreçte iyi bir ivme yakalamak istiyoruz. Ligin sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Gönen ve Bergama maçlarında yaşanan mağlubiyetlerin ardından gereken patlamayı Manisa Sanayi Spor karşısında yaptıklarını ifade eden golcü oyuncu Necati Önal, “Devre sonuna kadar kalan tüm maçlardan galibiyetle ayrılmak, lider ile puan farkını eritmek istiyoruz” dedi. 

Alınan son galibiyetin ardından takım olarak iyi bir hava yakaladıklarının altını çizen başarılı kaleci Şahin Bayram, “Galibiyetlerin devamının geleceğine inanıyorum. Daha önceki karşılaşmalarda yaptığımız hatalardan dersimizi aldık. Bu yolun sonunda şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

BAL 8.GRUP 11.HAFTA MAÇ PROGRAMI..

BAL 8.grup 11.hafta maçlarının tamamı 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 14.00’te oynanacak.

Bergama Belediyespor –  Ayvalıkgücü Belediyespor

Bornova Yeşilova Spor – Sökespor

Aydın Yıldızspor – Aliağaspor FK

Sandıklıspor – Yunus Emre Belediye Spor

Gönen Belediyespor – Bölmespor

Manisa Sanayi Spor – Bolvadin Belediye Spor

Salihli Belediye Spor – Bigadiç Belediye Spor

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com