Ana sayfa » Güncel » EYT’DE SON DURUM..KİM NE SÖYLEDİ, NEREDE KALINDI?

EYT’DE SON DURUM..KİM NE SÖYLEDİ, NEREDE KALINDI?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT’liler oluşturdukları yoğun gündemle Türkiye’de hakkında en çok konuşulan konulardan biri olmaya devam ediyor.

Uzunca bir süredir kazanılmış haklarını geri almaya çalışan EYTSYD Derneği yönetimi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan EYT’lilere kapıyı tamamen kapattıktan sonra çareyi TBMM’deki sonrada meclis dışı partiler ile görüşmekte buldu. Bununla ilgili randevu taleplerinde bulunuldu. Beklenildiği gibi AKP ve MHP Derneğin görüşme talebine olumlu yanıt vermedi.

Bu süreçte EYT’liler hakkındaki son gelişmeleri ve kimin ne söylediğini hatırlatmak amacıyla sizler için derledik..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “İskandinav ülkeleri bu sistemle battı, milletimin zararına olan bu işte asla yokum.”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: “Bakanlık olarak bizim elimizde 10 küsur analiz var. Her türlü kombinasyonu denedik. Fakat hiçbirisinin maliyeti sürdürülebilir bir maliyet değil.”

MHP lideri Devlet Bahçeli: “Cumhurbaşkanı’nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir.”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “EYT’liler hiç meraklanmasınlar, onların sorunlarını çözeceğiz.”

İYİ Parti lideri Meral Akşener: “O İskandinav ülkeleri hangileri? Norveç, Danimarka, İsveç. ‘Battı’ dediği Norveç’te kişi başına milli gelir 77 bin dolar, Danimarka’da 56 bin dolar, İsveç’te 54 bin dolar..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com