Ana sayfa » Güncel » ALTO MECLİS ÜYELERİ TOBB’DA BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI..

ALTO MECLİS ÜYELERİ TOBB’DA BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Meclis üyeleri, TOBB tarafından düzenlenen, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

İki gün boyunca süren seminerde, TOBB faaliyetleri ve çeşitli konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Aliağa Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı. Seminere Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Şaban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün ve Meclis Başkan Vekili Şenol Dönmez ile Meclis Üyeleri Mustafa Uzunoğlu, Orhan Ulaşzade, Hasan Eser, Himmet Ceyhan ve Serkan Karatekin katıldı.

Seminer boyunca üyelere, ‘TOBB’un Kurumsal Yapısı’, Küresel Gelişmeler ve Türkiye’, ‘Kredi Garanti Fonu’, ‘TOBB Tahkimi ve Arabuluculuk’, ‘TOBB ETÜ Sunum, ‘TOBB İştirakleri’, ‘Türk Ekonomisindeki Gelişmeler’, ‘İş Hayatında İletişim’, ‘Etkili Yönetim Becerileri’, ‘E-Ticaret, ‘Finansal Yönetim’, ‘Medya İlişkileri’, ‘Protokol Kuralları’ gibi konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Seminer programının ilk gününde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu programa katılarak Meclis üyelerine hitap etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ayrıca seminer programına katılan meclis üyelerinin sorun ve çözüm önerilerini dinleyerek, bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

İki gün süren programdan memnun ayrılan ALTO Meclis Üyeleri, etkinliğin çok faydalı ve verimli geçtiğini belirterek bu tür seminerlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis üyelerinin seminerden memnun kalmış olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Meclis üyelerimiz seminerin ilk gününde çatı kuruluşumuz olan TOBB ve iştirak şirketlerinin yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi.

İkinci gün ise, seminere katılanlar özellikle iş hayatlarında ve günlük yaşamlarında her zaman karşılarına çıkabilecek konularda uzmanlarımız tarafından bilgilendirildi. Seminerlerde alanlarında uzman olan hocalarımız, girişimcilerin her zaman faydalanabileceği imkanlarla ilgili kıymetli bilgiler verdi. Böyle faydalı programa imza atan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka ise, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, “Meclis üyelerimizin seminerlerden memnun kalmış olması bizleri mutlu etti. Kişisel yaşam ve iş hayatı ile ilgili böylesi faydalı programların sıklıkla düzenlenmesi ve ilgililerin katılım göstermesi çok önemli.

Bizi misafir eden Birlik Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, bizleri çeşitli konularda kapsamlı bir şekilde bilgilendiren, her biri alanında uzman değerli hocalarımıza ve seminerlerin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu..

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com