Ana sayfa » Yerel » İYİ PARTİ ALİAĞA, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU..

İYİ PARTİ ALİAĞA, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Aliağa İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri yerel basın ile aylık rutin görüşmelerinden birini daha gerçekleştirdi.

Kahvaltılı buluşmaya Kadın politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Ülkü Doğan’da katıldı. Toplantı da Öğretmenler Günü ve son zamanlarda ülke gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden kadına yönelik şiddet ile bunun önlenmesine yönelik alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Ülkü Doğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü münasebeti ile Aliağa ilçemizde ilçe yöneticilerimiz ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programında buluştuk.

Hem Kadına yönelik Toplumsal cinsiyete dayalı şiddetin nedenleri ve önlenmesi konularını hem de Aliağa’nın yerel sorunlarını tartıştık. Verimli toplantı için başta ilçe başkanımız Yavuz Adar’a ve ilçe yönetimine teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Basın toplantısı bölümünde Başkan Adar ile Meclis üyesi Sedat Sarı basın mensuplarının Aliağa gündemine ilişkin sorularını yanıtladı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com