Ana sayfa » Güncel » HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ALTO HEYETİNE DESTEK SÖZÜ..

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ALTO HEYETİNE DESTEK SÖZÜ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yetkilileri ilçenin ve bölgenin sorunlarının çözümü noktasında destek sözü aldı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka ile meclis üyelerinden oluşan heyet, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Hisarcıklıoğlu’na ALTO’nun projeleri hakkında bilgi verilirken, bölgenin sorunları ve üyelerin beklentileriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu. Hisarcıklıoğlu da ALTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek çalışmalarında destek sözü verdi.

Ertürk: ‘Yaptığımız çalışmalara destek sözü aldık’

Birlik merkezine yapılan ziyaretle ilgili açıklamada bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk; “Aliağa Ticaret Odası olarak özen gösterdiğimiz kurum ziyaretleri kapsamında Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na misafir olduk. Görüşmemizde Aliağa’nın gerek ekonomik gerekse de sosyal, kültürel ve şehircilik açısından gelişmesinin planlı ve sürdürülebilir olması amacıyla yaptığımız çalışmaları kendisiyle paylaştık.

Birlik Başkanımız ülke ve bölge ekonomisi için büyük öneme sahip Aliağa’nın planlı kalkınması için Odalar Birliği olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na gösterdikleri misafirperverlik ve yaptığımız çalışmalar konusunda vereceği destek için tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Adnan Saka: ‘Karşılıklı görüşme ve düşüncelerimizi aktarma imkanı bulduk
Hisarcıklıoğlu’na gerçekleştirilen ziyareti değerlendiren ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka ise, Hisarcıklıoğlu ile uzun yıllardır Odalar Birliği çatısı altında mesai harcadıklarını ifade ederek, “Öncelikle TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Ziyarette hazır bulunan meclis üyelerimiz TOBB Başkanı ile karşılıklı görüşme ve düşüncelerini aktarma imkanı buldular.

Kendisi geçmişten bugüne Oda olarak yaptığımız çalışmalara desteklerini sürekli vermiştir. Görüşmemizde bilgi paylaşımında bulunduğumuz konularla ilgili de kendisinin destekleri ile birlikte çözüm sağlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyaret, günün anısına İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan mahkumların yapmış olduğu tablonun TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na takdim edilmesiyle sona erdi..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com