Ana sayfa » Siyaset » YENİŞAKRAN CHP, ÇARŞAF LİSTEDE ISRARCI..

YENİŞAKRAN CHP, ÇARŞAF LİSTEDE ISRARCI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Yenişakran Mahallesi üyeleri, yapılacak delege seçimlerinde mahallelerinde başkan adaylarının liste çıkarmaması için çalışmalarına devam ediyorlar.

22 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen toplantısında bu kararlılıklarını yeniden dile getiren partililer, bir hafta önce açıkladıkları deklarasyonu imza altına aldılar.

Aralarında bir heyet kurarak toplanan imzalarla birlikte dilekçelerini Aliağa İlçe Başkanlığı’na sunacak olan Yenişakran CHP üyeleri, önümüzdeki Çarşamba günü de başkan adaylığını açıklamış olanlardan tek tek randevu alarak mahallelerinde blok liste hazırlığı yapmamaları talebini iletecekler.

Adayların herhangi birinin blok listede ısrarcı olması durumunda kendi hazırlayacakları çarşaf liste ile seçime girme kararı alan Yenişakran Mahallesi’ne kayıtlı CHP üyeleri, hazırladıkları deklarasyonun altında imzası bulunanlardan herhangi bir ismin blok listelerde yer alması durumunda, bu kişilerin itiraz ederek listeden ismini sildireceğini de adaylara bildirecek.

Çarşaf liste talebinin başkan adayları tarafından kabul görmemesi halinde, Perşembe akşamı yapılacak son toplantıda Yenişakran mahalle üyeleri tarafından hazırlanacak çarşaf listeye son şekli verilecek.

Edinilen bilgilere göre, şu ana kadar mahalle üyeleri tarafından CHP Yenişakran delegesi olmak üzere 18 isim önerilmiş durumda..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com