Ana sayfa » Kültür-Sanat » MUCİZE DOKTOR MUCİZELER YARATTI, DİZİ, ONLARCA ÜLKEYE SATILDI..

MUCİZE DOKTOR MUCİZELER YARATTI, DİZİ, ONLARCA ÜLKEYE SATILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor’un her bölümü ayrı bir heyecana sahne oluyor. Taner Ölmez’in canlandırdığı ve dizinin en sevilen karakteri olan Ali Vefa, performansı ile yine son bölüme damga vurdu.

BÜYÜK ÇIKMAZA GİRDİLER..

Geçtiğimiz bölümde Ali Vefa’yı “Adil Hoca’yı tehlikeye atıyorsun. Hocamın gitmesine bir kez engel oldum ama ikinciye olamayabilirim” sözüyle patoloji bölümüne gönderen Ferman Hoca, karnında tümör olan bir hastanın ameliyatı sırasında büyük bir çıkmaza girdi. Ameliyattaki bir diğer isim Tanju Hoca ise çözümü Ali Vefa’yı çağırmakta buldu.

KRİTİK HAMLELERİ ETKİLEDİ..

Ferman’ın itirazına rağmen ameliyata alınan Ali, hastanın hayatını kurtaracak olan çözümü buldu. Ancak Ferman Ali’yi yine de ameliyathane dışına çıkardı. Ferman’ın bu kararı Doktor Tanju’yu bile üzdü. Diğer yandan ise bebeğini darp etmekle suçlanan bir kadının yardımına ise Ali yetişti. Ali hem kadını sakinleştirdi hem de bebeğin darp görmediğini ispatladı. Ali’nin Ferman’ın gözleri önünde yaptığı kritik hamleler herkesi etkiledi.

İLK DEFA DOKUNMASINA İZİN VERDİ..

Ali’yi odasına çağıran Ferman, bir hata yaptığın söyleyerek Ali’yi cerrahiye geri aldığını söyledi. Ali ve arkadaşları ise bu sürpriz kararı bir eğlence düzenleyerek kutladı. Ali ise kendi açısından büyük bir adım daha atarak ilk defa dans etti.

Finalde ise Ali ilk defa birisinin kendisine dokunmasına izin verdi. Nazlı, deniz kenarında oturduğu Ali’nin omzuna kafasını yasladı. Ali ve Nazlı’nın romantik anları finale damga vurdu..

Bu arada dizinin şimdiye değin 50’nin üzerinde ülkeye satıldığı, yıl sonuna kadar bu sayının 100’ü bulabileceği bildirildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com