Ana sayfa » Güncel » “CUMHURBAŞKANLIĞINI KUMAR MASASINA KOYACAK KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ!”

“CUMHURBAŞKANLIĞINI KUMAR MASASINA KOYACAK KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, AKP’li cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Saray’a giden CHP’li’ iddiaları hakkındaki açıklamalarına cevap verdi.

Öztrak, Erdoğan’a “Açıklama görevi ya yazardadır ya sayın Erdoğan’dadır. Eğer sayın Erdoğan o sarayı yönetiyorsa saraydan bu bilgiyi yazara kimin verdiğini bilmek zorundadır.” diyerek çağrıda bulundu. Öztrak açıklamasından satır başları şöyle;

CUMHURBAŞKANLIĞINI KUMAR MASASINA KOYACAK KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ!”

Neyi açıklayacak sayın Genel başkanımız. “Sen açıkla” diyor. “Ben, cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum.” diyor. Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanlığını kumar masasına sürecek kadar gözü dönmüş. Bu kızgınlığın sebebi ne? Çünkü oyun bozuldu.

“BUNUN KİM OLDUĞUNU, YAZAR YADA SARAYI YÖNETEN KİŞİ AÇIKLAYACAK..”

Bu tür şeylerle millete “cambaza bak cambaza” demeye çalışıyorlar. Bu iş için cumhurbaşkanlığını ortaya koymak biraz fazla gelir. Onu tank palet fabrikasına sakla. Burada genel başkanlık yeter. Açıklayamıyorsan eğer genel başkanlığını koy ortaya. Bunu söyleyen bir saray görevlisi. Bunun kim olduğunu ya Sarayı yöneten kişi ya da yazar açıklayacak. 

Hem CHP’yi karıştırmak hem vatandaşın gündemini karartmak için yapılmış olan bu hamlelerin kimseye faydası yoktur. Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum” demek gerçekten ürkütücüdür.

Bu saraya giden kimdir? Bunu açıklama görevi ya yazardadır ya sayın Erdoğan’dadır. Eğer sayın Erdoğan o sarayı yönetiyorsa saraydan bu bilgiyi yazara kimin verdiğini bilmek zorundadır..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com