Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA ŞAKRAN’LI GENÇ BABAYA, İFADENİ DEĞİŞTİR BASKISI!

ALİAĞA ŞAKRAN’LI GENÇ BABAYA, İFADENİ DEĞİŞTİR BASKISI!

Yazar: Erdinç Şahin
4 comments

KUZEYEGEHABER-İzmir Aliağa’da ikamet eden İsmail Ş, eşi A.Ş’nin ihbarı üzerine, gece yarısı eve gelerek çocuğunu almak isteyen Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarmalar tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Ters kelepçe takılarak darp edildiğini ileri süren İsmail Ş, gözaltı süresince yemek ve su verilmeyerek de psikolojik işkence yapıldığını iddiasında bulundu.

Darp raporu alarak şikâyetçi olan İsmail Ş, “Mahkeme kararı olmadan soyut beyanlara dayanarak çocuğumu almak istediler. Vermeyince evin içine girerek darp ettiler” dedi.

Eylül ayında A.Ş, Şakran Jandarma Komutanlığı’na giderek telefonunda bir mesaj gördüğü eşi İsmail Ş’den şikâyetçi oldu. 3 yaşındaki çocuğunu alamadan evden çıktığını belirten A.Ş, jandarmadan çocuğunu getirmeleri için yardım istedi. Şikâyet üzerine jandarma, çocuğu almak için İsmail Ş’nin evine gitti. Çocuğun ancak mahkeme kararıyla yanından alınabileceğini belirten İsmail Ş. iddiaya göre darp edilerek göz altına alındı.

İsmail Ş, “Herhangi bir mahkeme kararı olmaksızın ve tamamen soyut beyanlara dayanarak çocuğumu almak istediler. Vermek istemeyince de herhangi bir talimat bulunmaksızın eve girip duvara dayayarak dövdüler” diye konuştu.

Verdiği ifadenin zorla değiştirildiğini savunan İsmail Ş, “Olayın evin içinde gerçekleşmediğini söylememi istediler. Söylemeyince istedikleri gibi yazdılar. Zorla imzalattılar” diye konuştu. Hastaneden darp raporu alan İsmail Ş, jandarma görevlileri hakkında şikâyetçi oldu.

Hastaneden verilen darp raporunda; İsmail Ş’nin gözünde morluk, bacağında yara ve yürüme güçlüğü, kulağında şişlik ve duyma güçlüğü tespit edildi..

Kaynak-Cumhuriyet

İlginizi Çekebilecek Yazılar

4 comments

Cenk 22 Kasım 2019 - 14:41

Karakolun kazandairesine cekilip Yarımsaat 10 asker tarafından darp ediliyor. Kabadayılık 80lerde bitti bu ülkede hukuk devletinde jandarma kendini devlet yerine koyamaz devletin kolluk kuvveti kanunlara uymazsa Vatandaştan kanunlara uyması beklenemez

Yanıtla
SERKAN GÜRSES 5 Haziran 2021 - 01:12

Çanakkale boğaz komutanlığında görevli olan Albay Mehti, Türk bayrağının şekli değiştirilerek kullandıkları için genel kurmaya şikayet ettiğim için kazan dairesine indirip hesabımı dürmekle tehdit etmişti.

Yanıtla
Murat 23 Kasım 2019 - 10:42

Tek tarafli dinlenip yapilan şey haber değil provakasyondur.

Yanıtla
Cenk 24 Kasım 2019 - 12:07

Türkiye hukuk devletidir ve öyle kalacak devletin kolluk kuvveti işkence yapamaz işkence acıkca bellidir vatandaşa hemen prokasyon yapıyor diyerek iftira atmak teröristsin demek işin enkolay kısmıdır. Suçlu olan kolluk kuvvetide olsan cezasını cekmelidir. Şakranda bunungibi bircok olay meydana gelmektedir. Vatandaşı fötocu şüphelisi bunda para vardır diye kacıran polislere nediyeceksiniz budamı provakasyon ayıptır. İyi asker kötü asker vardır cunkü hepsi insan

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com