Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK..

ALİAĞA’DA, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen unvanını kabul ettiği tarih olan ve Atamızın 100. doğum yıl dönümünden bugüne kutlanan ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’, yurt genelinde olduğu gibi Aliağa’da da kutlanacak.

Kutlamalar, 24 Kasım’ın hafta sonuna denk gelmesi sebebi ile 25 Kasım 2019 Pazartesi günü yapılacak.  

“Öğretmenler Günü” Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dâhilinde Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak. 25 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak olan program, saat 10.00’da Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde devam edecek.

Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’ndeki program, göreve yeni başlayan öğretmenler adına Büşra Mikyas’ın, emekli öğretmenler adına Hülya Güvendiren’in ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un öğretmenler günü mesajı okunacak.

Konuşmaların ardından göreve yeni başlayan öğretmenlerin “Meslek Yemin Töreni” ve yıl içerisinde emekli olan öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgesi” sunumu yapılacak. İlçede hayatını kaybeden öğretmenler anılacak. Program, şehit öğretmenler sunumu ve ‘Öğret Öğretmenim’ adlı oratoryo ile son bulacak.

Resmi programın sonrasında saat 18.30 ile 20.30 saatleri arasında Hampton By Hilton Aliağa’da Öğretmenler Günü Kutlama Resepsiyonu düzenlenecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com