Ana sayfa » Güncel » CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI, ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ!

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI, ÖNCE SEVGİLİSİNİ SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir-Buca’da, iddiaya göre açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu ileri sürülen 1 çocuk annesi Melisa Kalem’i (24) pompalı tüfekle öldürdü.

Selçuk, daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti. Melisa Kalem’in öldüğünü duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Karanfil Mahallesi 1108 sokakta bulunan 8 katlı bir apartmanın 1’inci katındaki dairede yaşandı. İddiaya göre, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk, bir süre önce sevgili olduğu 1 çocuk annesi Melisa Kalem’in yaşadığı eve gitti.

Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gerginliğin kısa sürede artması üzerine Melisa Kalem kendini elektro şok cihazı ile korumaya çalıştı. Bu sırada, Selçuk ise yanında getirdiği pompalı tüfekle Kalem’e ateş etti.

Kalem, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Selçuk ise aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kalem ve Selçuk’un olay yerinde hayatlarını kaybettikleri belirlendi..

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com