Ana sayfa » Güncel » “EYT’LİLER MERAKLANMASIN, ONLARIN TÜM SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ..”

“EYT’LİLER MERAKLANMASIN, ONLARIN TÜM SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BİRKONFED İş Dünyası Konfedarasyonu tarafından düzenlenen Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Tutturmuşlar EYT. Niçin erken emeklilik? Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman olsun. İskandinav ülkelerinin hepsi erken emeklilik sistemiyle battı.

Seçim kaybetsek de yokum. Bütün dünya bizim sistemimizi kendine uygulamaya çalışıyor bizdeki bazı köhne kişiler sistemi çökertmek için koşuyor.” açıklamaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Seçimi kaybetme noktasına gelmesi tabii Erdoğan’ın başarısızlığını gösteriyor. EYT’liler hiç meraklanmasın, onların sorunlarını çözeceğiz. Erdoğan ve iktidarı Türkiye’nin bu güne kadar hiçbir sorununu çözmedi.

Tam tersine sorun üretti. Ama ben buradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına söz veriyorum. Türkiye’deki bütün sorunları akılcı politikalarla, tutarlı politikalarla istişare ederek çözeceğiz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com