Ana sayfa » Güncel » “BU ÜLKEYİ BATIRANLAR BİZ DEĞİLİZ, ÇİFT MAAŞ ALANLARDIR..”

“BU ÜLKEYİ BATIRANLAR BİZ DEĞİLİZ, ÇİFT MAAŞ ALANLARDIR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan dün Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Topkapı kampüsünde düzenlenen programda , “Tutturmuş bir EYT, erken emeklilik. İskandinav ülkelerinin hepsi bu sistemle battı. Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar bunun bedelini ödediler. Niçin erken emeklilik? Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını alsın.

Erken emekli olduğu zaman ideal ücreti alamayacak hem de ikinci bir iş aramak suretiyle ikinci iş ile işsizliğe öncü olacak. SGK sistemimizin çökmesini istemelerinin tek sebebi kaos ortamından kendilerine siyasi rant devşirme hesabıdır..” şeklinde bir konuşma yapmış ve EYT’lilere kapıyı büsbütün kapatmıştı.

Bu gelişme üzerine EYTSYD Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak Fox TV’nin konuyla ilgili kendisine sorduğu soruları yanıtladı. Özüpak şunları söyledi;

“CUMHURBAŞKANIMIZ BİR RAPOR İSTEDİ, BU OYALAMACA MIYDI?”

“Sayın Cumhurbaşkanımızın, seçimi kaybetsek te bu hakkı biz vermeyeceğiz deyişiyle biz yerel seçimlerde zaten etkimizi gösterdik. Vedat Bilgin beyden Cumhurbaşkanımız tarafından bir rapor istendi. Bu rapor istenmesi bir oyalamacamıydı. Bu açaklama, rapor öncesi mi yoksa sonrası mı yapıldı onu da çok merak ediyoruz.

“BU ÜLKEYİ BATIRANLAR ÇİFT MAAŞ ALANLARDIR, BİZ EN FAZLA KATKIYI SUNANLARIZ”

Biz ülkeyi batırmak istemiyoruz, batıranlar değiliz. Aksine en fazla katkı sunanlarız. Çift maaş alanlar konusunda da ben buradan bütün devlet büyüklerine sesleniyorum, lütfen, eğer bir tasarruf yapılacaksa sizler çift maaşlarınızdan vazgeçin. Hani partilerin seçim beyannameleri var ya, bizim haklarımızı hangi parti beyannamesine alırsa oyumuz o partinin olacaktır..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com