Ana sayfa » Güncel » “BİR KİŞİDEN NE OLUR DEME, SEN VARSAN BİR FAZLAYIZ, SAKIN UNUTMA..”

“BİR KİŞİDEN NE OLUR DEME, SEN VARSAN BİR FAZLAYIZ, SAKIN UNUTMA..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak tüm EYT’lilere bir çağrıda bulundu.

EYT’lilerden kurulan derneklere üye olarak davalarına sahip çıkmalarını isteyen Özüpak, kurulan il derneklerinin iletişim bilgilerini de sosyal medya hesabı üzerinden tek tek paylaştı.

Özüpak, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “EYT SYDD olarak 14 il derneği ile yeniden yapılanma ve hak aramada önderliğini devam ettirmek için sizin üye olmanıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Değerli mağdur kardeşim, sesimizin daha gür çıkması için kurulan il derneklerine sahip çıkalım ve daha çok sesimizin duyulması için sen de sorumluluk al

Bu hak davasında yerini alarak, ‘ben de varım’ diyerek yarın çocuklarımızın daha iyi yaşayacağı hayat şartları için beraber mücadele edelim. Bir kişiden ne olur deme ‘sen varsan bir fazlayız’ sakın unutma..”

“www.eyt.org.tr” internet sitemizden İstanbul EYT Derneği’ne üye olabilirsiniz ya da bağış yaparak derneğimize sahip çıkmak sizin elinizde.”

İŞTE DERNEKLERİN İLETİŞİM BİLGİLERİ:

İSTANBUL ADRES:

H. Rıfat Paşa Yüzer Havuz Sk. 1 B Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:9 No:1437 34384 Şişli/ İstanbul. SERPİL ŞAHİN-ARZU LASTİKÇİ-METE GÜLŞEN TEL: 0536 777 88 74

ANKARA ADRES:

Ulus Şehir Çarşısı Anafartalar Cad No:3/194 Altındağ/Ankara BAŞKAN: ERSİN KOTAN TELEFON: 0 532 785 78 50

İZMİR ADRES:

Mansuroğlu Mahallesi 226. Sokak No:9/C Bayraklı/İZMİR DOĞAN TÜRKER TEL: 0 535 898 67 27

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com