Ana sayfa » Güncel » PETROL-İŞ GENEL MERKEZ YÖNETİMİ TÜPRAŞ İŞYERİNİ ZİYARET ETTİ, ŞUBEDE TOPLANTI YAPILMADI..

PETROL-İŞ GENEL MERKEZ YÖNETİMİ TÜPRAŞ İŞYERİNİ ZİYARET ETTİ, ŞUBEDE TOPLANTI YAPILMADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Petrol-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Aliağa Şube Yöneticileri Tüpraş İzmir Rafinerisi işyerini ziyaret etti.

11 Kasım 2019 tarihinde Genel Başkan Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Salih Akduman, Genel Mali Sekreter Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda,Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay ve Şube Yöneticileri ile işyeri temsilcileri Tüpraş işvereniyle yaptıkları görüşme sonrasında üyeleri ünitelerinde ziyaret ettiler.

Bu arada Petrol-İş üyesi Tüpraş işçileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genel başkan Süleyman Akyüz ve genel merkez yöneticilerinin ünite ziyaretlerinin dışında baştemsilcilikte üyelerle toplantı yapılması gerektiği konusunda çok sayıda yorum ve paylaşım yaptılar.

Bu arada Petrol-İş üyesi Tüpraş işçileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genel başkan Süleyman Akyüz ve genel merkez yöneticilerinin ünite ziyaretlerinin dışında Aliağa Şubesinde üyelerle toplantı yapılması gerektiği konusunda çok sayıda yorum ve paylaşım yaptılar. Bu konuda genel başkan Akyüz’ünde sayfasında yapılan paylaşımlardan biri ise şöyle;

“Sayın genel başkanım merhaba. Tüpraş Aliağa işçisi olarak bizi ziyaret edeceğinizi öğrenince çok mutlu olduk. Çünkü geçtiğimiz bu zor dönemde işçi arkadaşların yanında durmanız bize destek vermeniz sendika üye ilişkisindeki yarayı onarmada ve bize tavırlarını değiştirenlere göz dağı vermek açısından olumlu bir adım olacağı inancı içersindeyiz.

Fakat ziyaret programınızın kısa olacağıyla alakalı duyumumuz bizleri biraz üzmüştür. Sizden ricamız en azından şahsınız adına bizle biraz daha fazla vakit geçirmenizdir.

Hatta şubemizde, katılan arkadaşlarımızla bir dertleşme toplantısı yapmanızın çok faydalı olacağı kanaatindeyiz. Saygılarımızla..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com