Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU..

İZMİR’DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesindeki ağaçlandırma sahasında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Milli Ağaçlandırma Günü “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyası kapsamında İzmir’de fidanlar toprakla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesindeki ağaçlandırma sahasında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Milli Ağaçlandırma Günü “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyası kapsamında İzmir’de fidanlar toprakla buluştu.

18 Ağustos’ta Karabağlar’da başlayan ve daha sonra Menderes ve Seferihisar ilçelerindeki orman alanlarına sıçrayan yangın sonrasında milli ağaçlandırma günü dahilinde etkinlik düzenlenmesi kararı alınmıştı.
Bugün saat 11.11’de 81 ilde eş zamanla başlayan “Geleceğe Nefes İçin 11 Milyon Fidan Dikimi” etkinliğinin İzmir’de de gerçekleştirildi. Kampanyanın startı ile binlerce fidan toprak ile buluşturuldu.

Törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile çok sayıda vatandaş katıldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com