Ana sayfa » Güncel » “EYT’NİN SESİNİ DUYUN ARTIK!”

“EYT’NİN SESİNİ DUYUN ARTIK!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) yurt çapında ses getiren bir eyleme imza attı.

Dün akşam saat 20.30’da başlatılan eyleme emeklilikte yaşa takılanlar başta olmak üzere çok sayıda katılım sağlandı.

EYTSYDD Yönetim Kurulu Başkanı Özüpak , hakkını arayan kaderdaşlarına sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderdi.

Özüpak, “Her gün açlık ve yoksulluk içinde yitip giden hayatlara tanıklık ediyoruz. Bir bir eksiliyoruz. EYT işsiz, çaresiz. EYT geçim mücadelesi veriyor. Bu akşam hep birlikte YAŞAM HAKKIMIZ için 10 dakika KARANLIK diyeceğiz.” dedi.

Bir mesaj paylaşan Gönül Boran Özüpak, “EYT nin sesini duyun artık. Yaşam zorluklarına, hayat sıkıntısına DUR demek için; şimdi birlik olma zamanı. Biriz, varız, buradayız deme zamanı.” ifadelerini kullandı.

EYTYaşamHakkıİstiyor etiketiyle mesajlarını paylaşan EYTSYDD İl Koordinatörü Alper Özüpak, “Yaşam standartlarımızın düzene girmesi için yaşayabileceğimiz hayatımızı idame ettirebilecegimiz bir maaşla emekli olmak isteyenleriz.

10 bin gün, 11 bin gün, 12 bin günle emekli olamamış hayatımdan ömür çalınmış magdurlar olarak #EYTYaşamHakkıDiyor ve ekliyoruz HAKLIYIZ VE EYT KAZANACAK. İşimiz, aşımız ve hakkımız için EYT de mücadele ediyoruz. ABO’nun EYT’in Kıdem’in BES’in GSS’nin Düzeltildiği bir hayatta yaşamımıza devam etmek istiyoruz.” diye yazdı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com