Ana sayfa » Güncel » ALİAĞA BİLSEM, YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ, VELİLER İSYANLARDA!

ALİAĞA BİLSEM, YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ, VELİLER İSYANLARDA!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da bu dönem için hizmet verecek olan BİLSEM Okulu mevzusu kelimenin tam anlamıyla yılan hikayesine döndü.

İKİ TABELASI VAR AMA, ÖĞRENCİSİ, ÖĞRETMENİ YOK!

Eski Habaş okul binasının Habaş tarafından onarılıp gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra hizmete açılması beklenen BİLSEM kaderine terkedildi. İki tabelası olup ne öğretmeni nede öğrencisi olmayan okulla ilgili olarak bazı Aliağa’lı Veliler şunları söyledi;

“BİNA İZBE DURUMDA, SİYASİLER NE İŞ YAPAR, MİLLİ EĞİTİM BU İŞİN NERESİNDE?”

“Sene başında BİLSEM açıldı dediler, bugüne geldik hala ortada bir şey yok. Eğitim-öğretim hizmeti verilmiyor. İki tane tabelası var ama ne öğretmeni var nede öğrencisi. Bina izbe durumda, tamirat-onarım hiç bir şey yapılmadı. Bu siyasiler ne iş yapar ? Mili eğitim bu işin neresinde, Kaymakamlık, Aliağa İş Dünyası, nerede ?

İZMİR’E GİDİP-GELMEKTEN HELAK OLDUK, ÇOCUKLARIMIZA DA YAZIK, BİZE DE YAZIK..”

Dikili’de, Bergama’da Kınık’ta öğrenciler var. Bu okul Kuzey İzmir aksına hizmet verecekti, BİLSEM neden açılmıyor, ne bekleniyor, kime anlatalım bunu, bizi kim dinleyecek, sizden başka ?.

Bu işin sorumlusu kim, bunu öğrenmek istiyoruz. İlkokul 2’ye, 3’e giden çocuklarımızı İzmir’e götürüp-getirmekten helak olduk resmen. Bize de yazık, çocuklarımıza da yazık. Lütfen bu işe el atın sayın yetkililer, çözün bu sorunu, açın şu okulu..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com