Ana sayfa » Güncel » “ŞAHSIN ALKOLLÜ OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ..”

“ŞAHSIN ALKOLLÜ OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul’da Beşiktaş Meydanı’nda bir otobüsün durağa dalması sonucu ve daha sonra şoförün bıçakla çevresindekilere saldırması sonucu 13 kişi yaralandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şoförün kaçmasına engel olmak isteyen bir kişiyi kolundan yaralayarak denize atladığını ve daha sonra gözaltına alındığını açıkladı.

“ŞAHSIN ALKOLLÜ OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Olayı gerçekleştiren Necdet K. (33) isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen (1) vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir” denildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı:

“Şahıs kendisini kovalayan görevlilerce denizden çıkartılarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahsın alkollü olmadığı tespit edilmiştir.

“Otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde (3)’ü İran uyruklu, (2)’si yaşı küçük olmak üzere toplam (13) şahıs yaralanmıştır.”

Gelen son habere göre, ağır yaralılardan biri yaşamını yitirdi, Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com