Ana sayfa » Güncel » OTOBÜSLE DURAĞA DALDI, 13 KİŞİYİ EZDİ, 1 KİŞİYİ BIÇAKLADI, SONRA DENİZE ATLADI!

OTOBÜSLE DURAĞA DALDI, 13 KİŞİYİ EZDİ, 1 KİŞİYİ BIÇAKLADI, SONRA DENİZE ATLADI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Beşiktaş Meydanı’nda bir otobüs durağa daldı, ilk belirlemelere göre, durakta bekleyen 2’si ağır 13 kişi yaralandı.

İddiaya göre, hızlı geldiği otobüsle durağa dalan sürücünün kazanın ardından elinde bıçakla aşağı inerek, duraktaki bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Beşiktaş İskelesi’nden denize atladığı, polisler tarafından denizden çıkarılarak gözaltına alındığı öğrenildi.  

Kaza bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Necdet K.’nın kullandığı halk otobüsü hızla gelerek yolcuların da bulunduğu durağa daldı. Duraktaki 12 yolcu yaralandı.

Duran otobüsten elinde bıçakla inen Necdet K., bir kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarak Beşiktaş İskelesi’nde denize atladı. Olayın polise bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı. Polis, Beşiktaş İskelesi’nde denizden çıkardığı otobüs şoförü Necdet K.’yı gözaltına aldı. 

1’i şoförün bıçakladığı kişi olmak üzere 2’si ağır 13 kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor. Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

BIÇAKLADI, SONRA DENİZE ATLADI” 

Görgü tanığı bir yolcu, “Otobüsteydik, Zincirlikuyu’dan binmiştim otobüse. Sol yaparken manevra yaptı, durağa daldı. Sonra çıktı bıçak elinde insanlara saldırmaya başladı. Birkaç kişiyi bıçakladığını gördüm. Sonra dümdüz denize doğru koştu. Denize atladığını gördük, olay bu. 35-40 yaşlarındaydı.” ifadesinde bulundu..”

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com