Ana sayfa » Siyaset » KARAMOLLAOĞLU, YENİ TOPLUM SÖZLEŞMESİ ÖNERDİ..

KARAMOLLAOĞLU, YENİ TOPLUM SÖZLEŞMESİ ÖNERDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Genel Başkan Temel Karamollaoğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Semah bizim, halay bizim, horon bizimdir… Madımak, Roboski, Başbağlar bizimdir… Yasin Börü, Eren Bülbül, Berkin Elvan bizimdir…” dedi. Karamollaoğlu, ‘yeni toplum sözleşmesi’ de önerdi.

BİLGE BAŞKAN SLOGANLARI..

Salonda, Milli Görüş hareketinin kurucu lideri eski başbakanlardan Necmettin Erbakan ile ikinci kez genel başkan olmaya hazırlanan Temel Karamollaoğlu’nun fotoğrafları salona asıldı. Partililer tarafından sık sık “Bilge Başkan” sloganları atıldı.

KAMALAK VE KUTAN BİRLİKTE GELDİ..

Kongreye, Saadet Partisi kurucu başkanı Recai Kutan ile partinin önceki dönem Genel Başkanı Mustafa Kamalak birlikte geldi. Kutan ve Kamalak, tribündeki kalabalığı selamlayarak yerlerine geçti.

‘GELECEK SAADET İLE GELECEK’ ŞARKISI..

Duvar’dan Müzeyyen Yüce’nin haberine göre, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu salona partililerin ‘Bilge Lider’ sloganları eşliğinde girdi. Partililer, Temel Karamolloğlu’nu büyük bir coşkuyla karşıladı. Kongre için hazırlanan “Gelecek Saadet İçin Gelecek” müziği ilk defa salonda çalındı.
Müziğe partililer büyük bir coşkuyla eşlik etti.

PARTİ TEMSİLCİLERİ KONGREDE..

Kongrede, divan başkanlığı için Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan önerildi. Doğan oy birliğiyle divan başkanı seçildi.

Saadet Partisi kongresine Aliağa’dan geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilen İlçe Başkanı Mahmut Koç ile İlçe yönetimi de katılım sağladı.

Kongreye; AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve eski milletvekili Ömer Faruk Ünsal da katıldı.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com