Ana sayfa » Siyaset » “YALAN YANLIŞ SÖZLERLE KORKUSUZ BİR LİDERİ ALAŞAĞI EDEMEZSİNİZ..”

“YALAN YANLIŞ SÖZLERLE KORKUSUZ BİR LİDERİ ALAŞAĞI EDEMEZSİNİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İktidara 25 yıldır İstanbul’u Ankara’yı yediler sözleri ile yüklenince mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den sert bir yanıt geldi

Karşıyaka’da sandık görevlileri ve müşahitlere teşekkür belgesi sunum töreninde CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Ak Parti’yi ağır sözlerle eleştirmişti.

Bu açıklamanın arkasından AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den jet yanıt geldi. Yücel’i çok sert bir dille eleştiren Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da yalan yanlış sözlerle, böyle kararlı ve korkusuz bir lideri alaşağı edemezsiniz çıkışında bulundu. Başkan Sürekli şunları söyledi;

“CHP’nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile alaşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır. Kabulü mümkün değildir, tarihi bir mücadeleye gölge düşürme gayesinden başka bir şey değildir.

Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! ’25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.’ demek istedi herhalde! Cumhuriyet tarihi boyunca taş üstüne taş koymayanların böyle ahkam kesebiliyor olmasını başka türlü açıklayamayız.

AK Parti iktidarının yerelde ve genelde yıllardır ürettiği hizmet ortada; yaptığı yatırımlar, reformlar; haine, teröre ve işbirlikçilerine nasıl meydan okuduğu ortadadır. 6 aydır kendi yaptıkları da ortada. Kıbrıs harekatı ile dün övünenler, bugün ‘Kıbrıs’a karışmayın’ diyorlardı.

Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez. Biz işimize, yolumuza bakarız. Bu yolda da milletin iradesi her zaman yol göstericimizdir, gücümüzdür..”

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com