Ana sayfa » Siyaset » AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINA, HAMDİ ERDEM ATANDI..

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINA, HAMDİ ERDEM ATANDI..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Kazım Sayın’ın istifası sonrası İl Başkan Yardımcısı Emrullah Duran’ın temsil ettiği Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığına Hamdi Erdem atandı.

Ak Parti Genel Merkezine, İsa Önal, Kerim Taşçı, Fatih Bozduman, Hamdi Erdem ve dün akşam son anda Mustafa Hıdıroğlu çağırıldı.

Bu isimlerin hepsiyle görüşüldü. Partili kaynaklardan alınan bilgiye göre Erdem İnşaatın sahibi İnşaat Mühendisi ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Erdem Aliağa İlçe Başkanı olarak atandı.

An itibariyle görüşme için davet edilen bütün adaylar Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Genel Merkezin karşısında bulunan bir lokanta da öğle yemeği yiyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Mürtaze sahin 31 Ekim 2019 - 23:28

Belediyeye ait arazileri bir bir sattın köylünün toprağını hazine arazilrini kimlere peşkeş çektiğini iyi biliyorum tasarrufu emekçi işçinin üzerinden mi yapıyorsun başkan bey cem oguzla aliagayi parsellediniz bunların hesabı sorulacak hiç merak etmeyin turgut oğuzun sayesinde başkan seçildiğini unutmadık aliaganin hava ölçümlerini neden açıklamıyorsunuz çünkü sizde biliyorsunuz aliagalilar gaz soluyor ölen insanların yüzde doksanı akciğer kanseri işçinin ekmeginle oynayacağına insanların sağlığına önem verin sevgili başkan aliaganin havası alarm vermekte acil önlem alınmalı hava çok tehlikeli boyutlarda

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com