Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA CUMHURİYET BAYRAMI, TÖRENLERLE KUTLANACAK..

ALİAĞA’DA CUMHURİYET BAYRAMI, TÖRENLERLE KUTLANACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan tören programı 28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13.00’de Çelenk Kortejinin Cumhuriyet Meydanı’nda yerini alması ile başlayacak.

Aliağa İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk anıtına konulmasının ardından kutlama programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk bayrağının göndere çekilmesiyle devam edecek. Cumhuriyet Meydanı’ndaki programı takiben Aliağa Şehitliği ziyaret edilecek.

29 Ekim Salı günkü program ise saat 10.00’da Aliağa İlçe Kaymakamı Kazım Tekin’in makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayacak. Saat 10.30’da Aliağa İlçe Kaymakamı ile beraber Garnizon Komutanı ve belediye başkanı Cumhuriyet Meydanı’nda törene katılanların bayramını kutlayacak.

Öğrenciler Cumhuriyet konulu anı ve şiirlerini okuyacak. 29 Ekim resmi tören programı Helvacı Ortaokulu Zeybek Ekibinin Halk Oyunları gösterisinin ardından gerçekleştirilecek olan tören geçişi ile sona erecek.

CUMHURİYET KORTEJİ..

Öğrenci grupları ve Aliağa halkı Cumhuriyet kortejinde bir araya gelecek. Kortej 29 Ekim Salı günü saat 09.30’da Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayacak.

Kortej yürüyüşü İstiklal Caddesi ve Hükümet Caddesi güzargahı üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com