Ana sayfa » Siyaset » İYİ PARTİ İKİNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR..

İYİ PARTİ İKİNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kuruluşunun 2’nci yılının kutlamalarında yaptığı konuşmada, “İlk defa sanıyorum ki bir siyasi partinin kuruluş gününe hem iktidar, hem ana muhalefet, hem de diğer siyasi partilerimizin temsilcileri katılıyor. Bu çok önemli bir resim, bu Barış Pınarı Harekatı’nda oluşan bir resim. Bu fotoğraf milli meselelerde bir araya gelinebileceğini gösteriyor” dedi.

Resepsiyonda, İYİ Parti lideri Akşener bir konuşma yaptı. Resepsiyona Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Parti milletvekilleri, İYİ Parti üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Jülide Sarıeroğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal katıldı.

Resepsiyonda, İYİ Parti lideri Akşener bir konuşma yaptı. Akşener, “Türk siyasi tarihinde 6 ay önce kurulmuş bir partinin, güçlü bir iktidar zamanında seçime katılıp meclise girmesi ilk kez oluyor. Milletimize, bize teveccüh gösteren her bir vatandaşımıza tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Akşener, 25 yıllık siyaset hayatında, iktidarın hizmet yaptığına, muhalefetin ise milleti dinlediğine ve milletin avukatlığını yaptığına inandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Muhalefet, iktidarı hem denetler hem de iktidarın yöneticilerine eksiği, talebi iletir. Aslında iktidar ve muhalefetin çalışma biçimi budur. Birisi icraatın başındadır, diğeri de yönetim avukatı olmak durumundadır. Sonuç itibarıyla seçmen böyle bir sistemin içinde velinimet olur, siyasetçi seçmenin emrinde olur.

Dolayısıyla bugün burada ben siyasi bir konuşma yapmayacağım. Çünkü 2 yılı hem heyecanla, hem zorlukla, her bir anın hatırasının belki ömrümüz boyunca süreceği bir yolculuk yaptık. Bu yolculukta emeği geçen çok kişi var ve bugün bu salondayız. Grubu olan siyasi bir parti olarak, mecliste temsil edilen bir siyasi parti olarak bir aradayız.

İlk defa sanıyorum ki bir siyasi partinin kuruluş gününe hem iktidar, hem ana muhalefet, hem de diğer siyasi partilerimizin temsilcileri katılıyor. Bu çok önemli bir resim, bu Barış Pınarı Harekatı’nda oluşan bir resim. Bu fotoğraf milli meselelerde bir araya gelinebileceğini gösteriyor..”

İyi Partinin 2. kuruluş yıldönümü kutlaması İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın Ankara’da verilen resepsiyona katılması nedeniyle il Başkan yardımcısı Dündar Tanrıverdi öncülüğünde il binasında il yöneticileri ile birlikte kutlanıldı. Kutlamaya İzmir’deki parti örgütleri katıldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com