Ana sayfa » Siyaset » ADAR’DAN, PARTİSİNİN 2. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI..

ADAR’DAN, PARTİSİNİN 2. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar Partisinin 2. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasına “İYİ’lik hareketi yarın ikinci yaşını dolduracak sözleriyle başlayan Adar’ın açıklaması şöyle;

SEVGİLİ ALİAĞA’lılar KIYMETLİ DOSTLAR.

“İYİ’lik hareketi” yarın ikinci yaşını dolduracak.

Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur.

Türk halkının bu teveccühünü boşa çıkarmayarak dik duruşu ve dürüst siyaset anlayışı ile diğer partilere de örnek olan bu “iyilik hareketi” kuruluşundan bu yana geçirdiği zorlu dönemde üç seçim atlatmış ve üçünden de yüzünün akı ile çıkmıştır.

Ülkemizde adil, dürüst ve iyi yönetim anlayışını yerleştirmek için yola çıkan partimiz, halkımızın gözünde şimdiden iktidarın bir numaralı namzeti olmuştur. Bizler, İyi Parti neferleri de Türkiye’nin umudu olan partimizi her şart ve koşulda en iyi şekilde temsil etmek, Türkiye Cumhuriyeti’ni ulu önder Atatürk’ün hayali olan “muasır medeniyetler” seviyesine çıkarmak için hiçbir zaman hiçbir görevden kaçınmayarak canla başla ve halkımızla omuz omuza çalışmaya, Türkiye’yi dünyanın iktidarına taşıyana kadar da durmamaya söz veriyoruz.

‘İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır.

Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin ikinci kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com