Ana sayfa » Siyaset » “BENİM ARZUM, YENİ YILA YENİ BAŞKANLA GİRMEK..”

“BENİM ARZUM, YENİ YILA YENİ BAŞKANLA GİRMEK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa CHP’de 2019 muhtarlık bölgesi delege seçimleri üye çizelgesi askıya çıktı. Bugün saat 10,00’da askıya çıkan üye listeleri 27 Ekim Pazar gününe kadar askıda kalacak.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kongre takvimimiz başladı. Bugün itibariyle üye listelerimizi askıya çıkardık. Resmi olarak 2956 kayıtlı üyemiz ve 75 adet de adresleri tespit edilemeyen üyemiz bulunmakta. Onlara da tek tek ulaşmaya çalışıyoruz.

Bu 75 kişiden kayıtlarını belgeleyebilenleri de listemize ekleyeceğiz. Listeler Pazar günü saat 18,00’de askıdan inecek ve yapılacak itirazları değerlendireceğiz. İtiraz süreci sonunda kesinleşen listelerimizi İl’e göndereceğiz. Bu şekilde kongre sürecimiz resmi olarak başlamış olacak.

Önümüzdeki hafta yönetim kurulumuzu toplayarak seçim tarihlerini belirleyeceğiz. Normalde 8 Kasım’da başlayacak takvim ancak her halde 17’si gibi bir tarih belirleyeceğiz. Benim arzum yeni yıla yeni başkanla girmektir. Takvimi de buna göre düzenlemeye çalışacağız.

Ben daha önce aday olmayacağımı bir kaç kez deklare etmiştim. Bir zorunluluk gereği olarak bu görevi yüklenmiştim. Artık bu dönem bitiyor. Aliağa’da CHP siyasetinin daha genç, daha dinamik ve ileriyi düşünen insanlarla barış içerisinde yürümesini istiyorum.

Benim yapmak istediğim şeyde tam olarak bu. Aliağa’nın kanaat önderlerini ve aday adaylarını bir araya getirip hiç bir şaibe bulaşmadan düzgün bir seçim yapabilmek gayreti içerisindeyim. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com