Ana sayfa » Güncel » EYT ESKİŞEHİR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI..

EYT ESKİŞEHİR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, İl Koordinatörü Alper Özüpak ve hakkını arayan emeklilikte yaşa takılanların katılımıyla Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği açıldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği (EYTSYDD), hakkını arayan EYT’liere verdiği sözü tutarak davasını savunmaya devam ediyor.

İl Koordinatörü Alper Özüpak’ın “Her hafta bir açılış ve mini mitinglerle sesimizi duyurmaya devam ediyoruz” açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi.

Federasyon olma yolunda ilerleyen EYTSYDD, derneklerine bir yenisini daha ekledi. EYTSYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, İl Koordinatörü Alper Özüpak ve emeklilikte yaşa takılan kaderdaşlarının katılımıyla Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği dualarla açıldı.

Açılışta Kuran-ı Kerim okundu, lokma pişirildi dağıtıldı.

EYT İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak ise açılışla ilgili sosyal medya hesabından; “Çanakkale EYT Dernegimizi dualarımızla açtık, bütün Türkiye de hak aramanın her il de örgütlenecegi derneklerimizi açmaya devam edecegiz. Sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam ediyoruz..” şeklinde paylaşımı yaptı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com