Ana sayfa » Güncel » “BÜGÜN GELDİĞİMİZ NOKTADA EN BÜYÜK PAY, GÖNÜL HANIMINDIR..”

“BÜGÜN GELDİĞİMİZ NOKTADA EN BÜYÜK PAY, GÖNÜL HANIMINDIR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı. Avcı, derneğe yönelik eleştirilere yanıt verdi. Avcı’nın açıklaması şöyle:

“Bu mücadelede yıllardır emek vermiş ve hala mücadelemize katkı sunan insanlarla yol aldık. Kimselerin muhatap almak istemediği bir dönemde, bu davada tüzel kimlik sahibi olmanın önemini anladığımızda, hep birlikte elimizi taşın altına koyduk ve EYTSYD Derneğimizi kurduk.

Başkanlığı da bayan olması, gittiği yerlerde kabul görebileceğine olan inancımızla sevgili kardeşim, yol arkadaşım Gönül Boran Özüpak’ı getirdik. O günlere kadar bir avuç güzel insanla yürüttüğümüz bu mücadelede derneğimizin kurulmasıyla büyük bir ivme kazanarak, yurdun en ücra köşesinde dahi bilinen bir hak mücadelesi olarak, insanların bu yolda sorumluluk alma düşüncesini ortaya çıkardı.

“BÜGÜN GELDİĞİMİZ NOKTADA EN BÜYÜK PAY, GÖNÜL HANIMINDIR..”

İşte o Gönül Boran Özüpak, evinden, işinden, eşinden, çocuklarından aldığı zamanları davamızın çözümü için yoğun bir performans ile yönetimimiz ve bizleri destekleyen güzel insanlarla geçirdi. Bugün bu dava eğer ülke gündemine oturup her gün konuşulan bir konu haline geldiyse bunda en büyük pay kendisine aittir. Şimdi utanmadan birçok yerde kendisine karşı yapılan hakaretler ve yakıştırmalar, bunu yapanların amacının hak aramak değil, bu onurlu mücadeleyi baltalamak amacı gütmekten başka birşey değildir.

‘AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”

‘Kötü söz sahibinin’ düsturuyla dimdik durarak davamızın çözümü birlik ve beraberlik olgumuzu herkese göstermeye ve başkanımız Gönül Boran Özüpak’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Bir lafa bakarım, bir söyleyene. işin özeti bu olsa gerek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com