Ana sayfa » Güncel » “TEŞKİLATIMIZ ADINA ÖZÜR DİLERİM, SAYIN BAHÇELİ’YE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM..”

“TEŞKİLATIMIZ ADINA ÖZÜR DİLERİM, SAYIN BAHÇELİ’YE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı resmi Facebook sayfasından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” şeklindeki paylaşıma tepki yağdı.

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, özür diledi, ilçe yöneticisinin istifasını aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle üç haftalık istirahat süresinin ardından partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başladı.

MHP Lideri Bahçeli’nin geçirdiği hastalığın ardından günler sonra verdiği fotoğraf çesitli yorumlara neden olurken İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın Facebook sayfasından Bahçeli’nin fotoğrafı, “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” notuyla paylaşıldı.Tepkiler üzerinde paylaşım bir süre sonra kaldırıldı.

KIRKPINAR ÖZÜR DİLEDİ..

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, paylaşımdan dolayı Devlet Bahçeli ve MHP’den özür dileyerek paylaşımı yapan ilçe yöneticisinin partiden istifa ettiğine dair dilekçeyi de yayınladı.

Kırpınar sosyal medyadan, “Bugün akşam saatlerinde İYİ Parti Buca ilçe başkanlığı Facebook sayfa yöneticisi tarafından paylaşılan Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili görüntüden ve sözden dolayı incinen, üzülen ve öfkelenen kardeşlerimden teşkilatımız adına özür dilerim. Sayın Devlet Bahçeli’ye sağlıklı ömürler dilerim…” dedi.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com