Ana sayfa » Güncel » “ÖYLE DUYGULANDIM Kİ, O AN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM..”

“ÖYLE DUYGULANDIM Kİ, O AN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Almanya’nın Stuttgart Kenti’nde düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda halka dalında kazandığı altın madalya ile ülkemize büyükler kategorisindeki ilk Dünya Şampiyonluğu’nu getiren, Aliağa Helvacı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Çolak, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti.

Şampiyon cimnastikçi ile birlikte paralelde Dünya ikincisi olan Ahmet Önder ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılma hakkını elde eden Nazlı Savranbaşı ve Ferhat Önder de, Adnan Menderes Hava Alanı’ndan Bornova Belediyesi’ne geçti.

Sporcular ve antrenörlerin de tek tek söz aldığı ziyarette duygularını dile getiren Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak, “Şampiyon olmak büyük mutluluk ama orada İstiklal Marşı’nı okutup, Bayrağımızı dalgalandırmak mutlulukların en büyüğü. Öyle duygulandım ki; o an gözyaşlarımı tutamadım” dedi.

Çolak, Adnan Menderes Havaalanı’na indikleri andan itibaren gösterilen ilgi ve Bornova’daki karşılamanın kendilerini çok sevindirdiğini de söyledi.

Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı ve Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin ile antrenörler Özgür Gümüşlü ve Yılmaz Göktekin de yaklaşımı nedeniyle Başkan İduğ’a teşekkür etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com