Ana sayfa » Güncel » “BELEDİYE BAŞKANLARI HİZMETLERİYLE ANILMALI..”

“BELEDİYE BAŞKANLARI HİZMETLERİYLE ANILMALI..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel katıldığı bir canlı yayında kongre süreciyle ilgili önemli mesajlar verdi. CHP’li Deniz Yücel Belediye Başkanlarının kongre sürecine müdahil olmaması gerektiğini söyledi.

“Belediye başkanları hizmetleriyle anılmalı”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel açıklamasında Tunç Soyer’in “müdahil olmayacağım” açıklamasına vurgu yaparak:

“Herkesin yoğurt yiyişi farklı. Herkesin bir yönetim anlayışı var. Kişileri birbiriyle kıyaslamak(Kocaoğlu-Soyer) doğru değil. Ben Sayın Tunç Soyer’in ‘müdahil olmayacağım’ ifadesini önemli buluyorum. Partinin ihtiyacı var. Genel Başkanımız da söyledi. Belediye başkanları hizmetleriyle anılmalı. Bir belediye başkanı parti içi mücadeleye saplanıp kalırsa kendi görevini yapmayı ıskalar. 

Belediye başkanlarının görüşü olabilir. Burada hassas bir çizgi var. Belediyenin gücü ile müdahale etmek yanlıştır. Şuan başkanlarımız gayet başarıyla hizmet ediyorlar. Çok da uyumlu çalışıyorlar” dedi.

“Adamcılık ekipçilikle olursa CHP’ye faydası yok”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun il kongreleriyle ilgili olarak söylediği tek aday olsun açıklamalarını da değerlendiren CHP’li Deniz Yücel: “Örgütün belli desteğini alan her arkadaşımız ilçelerde, ilde de aday olabilir. Sandık kurulur, çıkan sonuca saygı duyarız.

Adaylık yarışı ‘onun adamı olmasın’, ‘bu olmasın, şu olmasın’ çekişmesine girerse adamcılık ekipçilikle olursa CHP’ye faydası yok. Genel Başkanımızın da temennisi böyle olmaması” dedi..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com