Ana sayfa » Güncel » ALİAĞA-HELVACIKÖY’ÜN DÜNYA ŞAMPİYONU ÖĞRETMENİNE TEBRİK YAĞIYOR!..

ALİAĞA-HELVACIKÖY’ÜN DÜNYA ŞAMPİYONU ÖĞRETMENİNE TEBRİK YAĞIYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya kazanarak cimnastikte büyükler kategorisinde dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu olan İbrahim Çolak, madalyasını Mehmetçiğe armağan ettiğini söyledi.

Milli sporcu, madalya töreninin ardından açıklamalarda bulundu. “Stuttgart’ta yapılan Dünya Şampiyonası’nda tarihimizin ilk madalyasını kazandım. Aynı zamanda altın madalya. Bunun için çok mutluyum.” diyen İbrahim Çolak “Bu madalyayı şanlı Türk ordumuza, Mehmetçiğimize ve Türk milletine armağan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu arada İbrahim Öğretmenin Dünya Şampiyonu olmasıyla ilgili Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan’a ne düşündüğünü sorduk. Bayhan şunları söyledi;

“Aliağa Helvacı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Sporcumuz İbrahim Çolak : 07.01.1995 doğumlu’ dur. Aday öğretmen olarak Aliağa Helvacı Ortaokulunda 28.03.2019 tarihinde Sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlamıştır. Öğretmenimiz hala okulumuzda görev yapmaktadir.

Türkiye Şampiyonu İbrahim Çolak 2015 yılında Bakü de düzenlenen jimnastik Avrupa oyunlarında bronz madalyanın sahibi olmuştur.

Milli sporcumuz İbrahim Çolak, 2019 Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonasında halka branşında altın madalya kazanmıştır.

Çolak, aynı zamanda Tokyo olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecektir. Bütün Aliağa Milli eğitim camiası adına kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com