Ana sayfa » Güncel » YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ İŞİ BIRAKTI..

YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ İŞİ BIRAKTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yurt gazetesi çalışanları maaşlarını alamadıkları için iş bıraktı. Çalışanlar uzun süredir düzensiz devam eden maaş ödemeleri nedeniyle zor durumda kaldıklarını belirtti.

İşe gelecek yol paralarının dahi olmadığını belirten gazeteciler “Maaşlarımızın ay içerisinde taksit olarak dahi yatırılmaması, bizleri severek ve onurla yaptığımız mesleğimize kısa bir ara vermek zorunda bırakmıştır.” dedi.

Tolga Kaan Ateşli, Ökkeş Taşkın, Cengiz Karagöz, Neslişah Bozkurt, Umut Taştan ve Buse Çelebi imzası ile yayınlanan metinde, “Aylardır yaşadığımız eksik maaş, esnek ve ücretsiz mesailer, izinsiz çalışma gibi başlıklar artık biz Yurt çalışanlarını gündelik yaşamlarını planlayamayacak kadar bir kaosa sürüklemiş, arkadaşlarımız ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma getirilmişlerdir. ” denildi.

Sorunların gazete yönetimi tarafından çözülmediğini belirten gazeteciler, “Son beklentimiz ve talebimiz ise alacaklı olduğumuz ücretlerin ve bizden önce çalışan ancak işten çıkarılan ya da ayrılmak zorunda kalan Yurt emekçisi arkadaşlarımızın alacaklarının ödenmesidir.” talebinde bulundu..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com