Ana sayfa » Güncel » “BAŞKAN KILIÇ’TAN ALACAKLARIMIZI TALEP EDİYORUZ..”

“BAŞKAN KILIÇ’TAN ALACAKLARIMIZI TALEP EDİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Buca Belediyesi önünde Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı işçiler oturma eylemi başlattı. 150 civarında sendikalı ve kadrolu işçinin 10 Bin ile 15 Bin TL arasında olan alacaklarını talep eden sendika yönetimi iş bıraktı.

Eylemin uyarı niteliğinde olduğunu belirten DİSK Genel-İş 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara: “Alacaklarımızı talep ediyoruz. Bu bir uyarı eylemidir. Alacaklarımız verilmezse greve çıkabiliriz” dedi.

“BAŞKAN KILIÇ’TAN ALACAKLARIMIZI TALEP EDİYORUZ”

Genel İş Sendikası İzmir 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar toplu sözleşmeden doğan alacaklarını talep ettiklerini belirterek:“Başkan yardımcılarıyla görüşmelerimiz oldu. Bu yaptığımız bir uyarı eylemidir. Başkan Kılıç’tan alacaklarımızın ödenmesini talep ediyoruz. Krizin faturasını biz emekçiler çekmek istemiyoruz. İkramiye ve diğer alacaklardan da doğan sıkıntılarında çözülmesini istiyoruz” dedi.

“BUCA İYİ DURUMDA DEĞİL”

Öte yandan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç 2 benzinliğin satışa çıkarıldığı meclis toplantısında mali yapı hakkında konuşarak ” Buca çok iyi durumda değil. Kaynağa ihtiyacımız var” demişti..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com